Οι Danger Angel στην InsideOut Featured

InsideOut music web promotion υποδέχεται στο δυναμικό της τους Danger Angel και συστρατεύεται στην «επανάστασή» τους που μόλις ξεκίνησε.

Εχοντας ήδη στο βιογραφικό τους μια παγκόσμια κυκλοφορία από το 2010, πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους, αρκετές και μεγάλες συνεργασίες, αποκτώντας θετικές εμπειρίες απ’αυτές, με σημαντικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής Hard Rock σκηνής όπως τον Jeff Scot Sotto και τον Kip Winger, έρχονται σήμερα να μας παρουσιάσουν το πρώτο τους promo single “When I’m Gone” απο το νέο τους album με τίλτο “REVOLUTIA”, σε παραγωγή του στενού τους, πλέον, συνεργάτη Jeff Scot Sotto με τον οποίο θα εμφανίζονται μαζί στην επερχόμενη κοινή τους ευρωπαική περιοδεία αυτόν τον Απρίλιο.

Ευχάριστο στιγμιότυπο είναι η συνεργασία τους με την γνωστή ηθοποιό – τραγουδίστρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου που συμμετέχει στο video clip του τραγουδιού.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα τους αυτή προσπάθεια και ελπίζουμε να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και αφοσίωση τον δυσκολο δρόμο που επέλεξαν για να καταφέρουν να αφησουν το δικό τους στίγμα στην παγκόσμια μουσική Hard Rock σκηνή.