Οι 9ΜΜ και η Μπέσσυ Μάλφα τραγουδούν για το Best Buddies Greece

Ένα συγκρότημα, μία πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα & ένα σύνολο νέων με νοητική υστέρηση, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα πλούσιο νοηματικά τραγούδι, που θέτει τη φιλία ως δώρο, πολύτιμο για όλους!

Το συγκεκριμένο Video clip δημιουργήθηκε για την προβολή του προγράμματος Best Buddies Greece, παράρτημα των Best Buddies International, που σκοπός του παγκόσμιου οργανισμού είναι να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο κίνημα εθελοντών δημιουργώντας ευκαιρίεςγια φιλία, ανάπτυξη ηγετικών προτύπων και υποστηριζόμενης εργασίας σε άτομα με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Η δύναμη της εικόνας, είναι εκείνη που μπορεί να περιγράψει περισσότερα από εκείνα που μπορούν να ειπωθούν με λέξεις.

Ο λόγος για το συγκρότημα 9ΜΜ (Εννιά χιλιοστά) και την σπουδαία ηθοποιό & ερμηνεύτρια  Μπέσσυ Μάλφα, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με πολύ μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του οργανισμού Best Buddies Greece που στοχεύει να αγκαλιάσει περισσότερα άτομα με νοητική υστέρηση και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές καταρρίπτοντας τα στερεότυπα στην κοινωνία!

Το νέο Video clip “Μη φοβηθείς ξανά” αποτελείται από τρεις επιμέρους ιστορίες, όπου ως κοινό παρονομαστή έχουν την σύμπραξη ατόμων με ειδικές ανάγκες & μη, σε δραστηριότητες όπως η μουσική, το τραγούδι,  & ο χορός! Ένα κολάζ ιστοριών με μία δυναμική που θα συγκινήσει με την απλότητα των πολλαπλών εναλλασσόμενων εικόνων!

Πως όμως ένα λυπημένο πρόσωπο μπορεί να αλλάξει σε ένα χαρούμενο πρόσωπο;

Πως γεννιέται μια καινούργια διαδρομή;

Η απάντηση είναι απλή: Πάνω μου στηρίξου και ξεκινά απ’ το χθες…

Η δύναμη της εικόνας, είναι εκείνη που μπορεί να περιγράψει περισσότερα από εκείνα που μπορούν να ειπωθούν με λέξεις! Την σκηνοθεσία υπογράφει η Κέλλυ Γκούνη, υπό την καθοδήγηση ενός νέου ταλαντούχου κινηματογραφιστή του Νίκου Νυχά & της εταιρείας http://www.nyx-clips.com. Το Video clip είναι παραγωγή των Best Buddies Greece.

fb-share-icon