Ακούστε εδώ μερικά ακόμα singles που προηγήθηκαν από το CD Album «Το Ροκ εντός μου» κι αγκαλιάστηκαν θερμά.

ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΚΑΡΔΙΑ – Βασίλης Πάντσιος

http://youtu.be/4DkQCZdmIXA

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ – Βασίλης Πάντσιος

http://youtu.be/48AgjCuVhcI

ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΩ – Βασίλης Πάντσιος

http://youtu.be/YlPHBoYHFxc

ΠΕΣ ΜΟΥ Σ’ΟΛΑ ΝΑΙ – Βασίλης Πάντσιος

http://youtu.be/nUiXnkgBqg8

 

ΕπίσημηΣελίδα Facebook

http://www.facebook.com/VASILIS.PANTSIOS.

Επίσημη Σελίδα U-TUBE

http://www.youtube.com/user/BILLPAN10

mail.[email protected]

Ο Βασίλης Πάντσιος στην InSideOut

Η InSideOut music web promotion με χαρά καλωσορίζει τον Βασίλη Πάντσιο στο δυναμικό της. Έναν νέο ξεχωριστό καλλιτέχνη, έναν δημιουργό από την Κομοτηνή, που ξεκίνησε με πνεύμα ανήσυχο πριν από χρόνια το δικό του μουσικό ταξίδι περιπλάνησης και φτάνει μέχρι τις μέρες μας όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος του και τον τρόπο να καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση, να εκφραστεί και να επικοινωνήσει με το ευρύ κοινό.

Τα δυο νέα Promo Singles «Μωρό μου άγνωστο» και «Χρώματα σιωπής» από «Το Ροκ εντός μου», το πρώτο προσωπικό CD Album του Βασίλη Πάντσιου που κυκλοφορεί απο την FM Records S.A., ακολουθεί ήδη την δική του επιτυχημένη πορεία με μεταδόσεις σε ραδιόφωνα και μπαράκια σε όλη την Ελλάδα και έχει ξεπεράσει τα 3.200.000 YouTube views, σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας και δημιουργικής συνεργασίας. Σύντομα αναμένεται και υλικό από τις επόμενες παραγωγές του.

Το «Μωρό μου άγνωστο», ένα ιδιαιτέρως ανεβαστικό ποπ – ροκ κομμάτι, νομίζεις πως ξεπηδάει μέσα από τα απατηλά φώτα, τα περίεργα βλέμματα και τα μεθυσμένα λόγια των θαμώνων ενός μπάρ. Με αυτοσαρκαστική και ειρωνική διάθεση ο δημιουργός κάνει φλάς με εικόνες στον μοναχικό άνδρα που ψάχνει την μοιραία γυναίκα που θα τον σώσει από την σκοτεινιά του, το ξόδεμα της στιγμής, την ματαιότητα του κόσμου και ίσως κι από τον ίδιο του τον εαυτό…

Το «Χρώματα σιωπής», ένα σαφώς πιο εσωτερικό κομμάτι, είναι μια αναφορά στο ανθρώπινο πνεύμα που αντιστέκεται στο εφήμερο, που ψάχνει πάντα κάτι πιο βαθύ, που παλεύει στα δύσκολα να δημιουργήσει και να εκφραστεί. Είναι ένα ταξίδι αναζήτησης και αυτογνωσίας μια βουτιά προς τα μέσα δίχως δίχτυ ασφαλείας, μια εναλλαγή των συναισθημάτων από το σκοτάδι στο φως.

fb-share-icon