Νέο digital album από τον Αλέξανδρο Γιανναρά (Elixirion)

Ο Αλέξανδρος Γιανναράς (Elixirion), μετά την κυκλοφορία και τις παγκόσμιες πωλήσεις των προηγούμενων album του, συνεχίζει την συνεργασία του με την InSideOut music web promotion, η οποία δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της σε εναλλακτικές μουσικές προτάσεις,

έρχεται σήμερα και μας παρουσιάζει το νέο του ορχηστρικό digital album «Under Dark Skies» σε μουσική – ενορχήστρωση – παραγωγή του ιδίου και το 1ο promo single με τίτλο «Beyond the stars» που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμά του.

Πιο ώριμος και σίγουρος πλέον για τα καλλιτεχνικά του βήματα, μέσα από την πολυετή του ενασχόλησή με τη σύνθεση και τον ηχητικό πειραματισμό του με τα μουσικά όργανα που παίζει, μοιράζεται μαζί μας τις συνθέσεις του με σκοπό την αφύπνηση του πνευματικού μας ταξιδιού, δείχνοντάς μας μονοπάτια εσωτερικής αναζήτησης.

Ευχάριστο στιγμιότυπο αποτελεί η συνεργασία του με τον 4 φορές Ευρωπαϊκά βραβευμένο καλλιτέχνη Κυπριανό, ο οποίος συμμετέχει τραγουδώντας στο «Candle in the Dark».

Χαρίζοντάς μας καλές μουσικές και με τη νέα του αυτή προσπάθεια, του ευχόμαστε να συνεχίσει το δρόμο των προηγούμενων κυκλοφοριών.