Ο Πάνος Τσερπές φωτογραφίζεται για την «Αρωγή 12+»

Ο Πάνος Τσερπές είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στην προσπάθεια του μη κερδοσκοπικού συλλόγου συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού «Αρωγή 12+» και να φωτογραφηθεί ανάμεσα σε πολλούς άλλους επώνυμους και μη, θέλοντας να βοηθήσει και εκείνος όσο μπορεί την προβολή και το έργο του συλλόγου.

Η «Αρωγή 12+» είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που ασχολείται με προβλήματα εθισμού, σε ενημερωτικό, συμβουλευτικό και θεραπευτικό επίπεδο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γονέων, συμβούλων ψυχικής υγείας και ευαισθητοποιημένων ατόμων, η οποία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε μορφή εθισμού, με έμφαση στις ουσίες, ναρκωτικά και αλκοόλ.

Η «Αρωγή 12+» χρησιμοποιεί ως όχημα ένα υπάρχον, εξαιρετικά αποτελεσματικό μοντέλο αυτογνωσίας, που συνδυάζει τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας, κοινωνικής επανένταξης και πνευματικής υγείας με την εμπειρία των θεραπευτικών ομάδων. Το πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνει συστηματική ενημέρωση σε ζητήματα εθισμού, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φίλους και συγγενείς, σεμινάρια αντιμετώπισης εξαρτήσεων και δωρεάν συναντήσεις κάθε Τετάρτη 20.30 – 22.00 στο ξενοδοχείο Park, στην Ίωνος Δραγούμη 81, έναντι υπουργείου, στη Θεσσαλονίκη και κάθε Τετάρτη 17.00 – 18.30 Αίαντος και Αχιλλέως 22, Ταύρος , στην Αθήνα. Παράλληλα, για την ενίσχυση του έργου της και κυρίως την ενδυνάμωση του κοινωνικού μηνύματος ελπίδας που προσπαθεί να περάσει, η «Αρωγή12+» διοργανώνει τακτικά φιλανθρωπικές εκδηλώσεις – δράσεις (το «ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ», «ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ», «NOLIMITS» + ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» , «GRAFTS» + ΕΠΙΛΕΓΩ ΖΩΗ κ.α.).

Διεύθυνση:

Ανθέων 22, Νέο Ρύσιο

Τ.Κ. 57 001 Τ.Θ. 900 (814) Θεσσαλονίκη

Τηλ. επικοινωνίας/Fax: (+30)23920 73407

Website: http://www.arogi12.gr/