Sofia Katsaros - Νέο Digital Single | Be Mine (Ples Jones Urban Flow Remix)

Η Sofia Katsaros λίγο μετά την κυκλοφορία του Digital Single “Be Mine”, που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, συνεχίζει την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion και μας παρουσιάζει το νέο Urban Flow Remix του τραγουδιού μέσα από την συνεργασία της με τον γνωστό Αμερικανό Dj, Ples Jones.

Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού τους οποίους η ίδια η Σοφία έγραψε, αφορούν και εκφράζουν τα συναισθήματα της για τον έρωτα αλλά και την απογοήτευση που μπορεί, ο ίδιος ο έρωτας να προκαλέσει. Ακόμα και αν η αγάπη ανάμεσα στα ζευγάρια είναι δυνατή και αγνή, τα εμπόδια τα οποία η ίδια η ζωή φέρνει και εκείνοι καλούνται να αντιμετωπίσουν, τους κάνει να αισθάνονται με τον ένα τρόπο ή με τον άλλον ότι η σχέση δεν θα επιβιώσει.

Στο τέλος όμως, σημασία έχει να ακολουθείς την καρδιά σου. Έτσι, η Σοφία συνέθεσε αυτό το τραγούδι για την δική της χαμένη αγάπη. Αν και παραμένει θλιμμένη για την απώλεια του αγαπημένου της, παραμένει αισιόδοξη πιστεύοντας στην παντοτινή αγάπη και στην δύναμη της να ενώνει δυο καρδιές που χωρίστηκαν, βρίσκοντας στο τέλος τον τρόπο να τις φέρνει ξανά κοντά και να κάνει την σχέση τους, τόσο δυνατή που τίποτα δεν θα σταθεί ικανό να τους χωρίσει ξανά.

Sofia Katsaros Social Media

Ples Jones Social Media

fb-share-icon