ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΠΛΑΡΑΣ

Όλα ξεκίνησαν από πολύ μικρή ηλικία, όπου ο Δημήτρης προσπαθούσε να παίξει σε ένα μεγάλο αρμόνιο (πιο μεγάλο από εκείνον εκείνη την εποχή), μελωδίες που άκουγε από διάφορα σποτς στη τηλεόραση. Τότε ήταν που «κόλλησε» με τη μουσική. Ύστερα από κάποια χρόνια, σε ηλικία 14 ετών, ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με την Rock μουσική… Αυτό ήταν! Βρήκε το είδος μουσικής που του αρέσει ενώ, παράλληλα, «τρελάθηκε» με τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας! Γι’ αυτό και ένα χρόνο αργότερα, το 2000, ξεκίνησε να παίζει ηλεκτρική κιθάρα και, όσο περνούσε ο καιρός, άρχισε να ασχολείται και με την σύνθεση μουσικής. Δεν άργησε να δημιουργηθεί το πρώτο μουσικό σχήμα και έτσι, μετά από 3 χρόνια, δημιουργήθηκε (για μικρό χρονικό διάστημα) μια coverμπάντα, οι Soul Bound.

Πολύ αργότερα, το 2009, έχοντας παίξει με διάφορα μουσικά σχήματα σε κάποια lives και εκδηλώσεις, άρχισε να ασχολείται και με τις ενορχηστρώσεις, μιας και αποφάσισε να γράψει κάποιες μουσικές ιδέες που είχε στο μυαλό του τόσο καιρό αλλά με αληθινά μουσικά όργανα (εκτός των τυμπάνων που γινόταν προγραμματισμός). Λίγο αργότερα, μέσω ενός site, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 89 άτομα παγκοσμίως να αναλάβει την ενορχήστρωση 10 τραγουδιών ενός Γάλλου τραγουδιστή, Aurelien Duval! Ήταν η πρώτη δουλειά που έκανε με χρώμα επαγγελματισμού και ήταν, φυσικά, κάτι που δεν περίμενε να συμβεί.. Αφού τελείωσε όλο αυτό το project με τα τραγούδια του Aurelien, ανέβασε μια αγγελία σε ένα σάιτ, αναφέροντας ότι αναλαμβάνει ενορχηστρώσεις τραγουδιών. Μέσω αυτής της αγγελίας, τον βρήκε ο Χρήστος Γενάτος, ο οποίος ήθελε κάποιον να του ενορχηστρώσει κάποια από τα ποιήματά του και τραγούδια του, 6 σε σύνολο. Το τελευταίο από αυτά, ήταν το ‘Αναστάσιμο’, τραγούδι που επέλεξαν και οι δυο να στείλουν στον Τέταρτο Διαγωνισμό Τραγουδιού του Music Heaven.gr έτσι, «για να δοκιμάσουν»! Το ότι βγήκε 12ο ανάμεσα σε 331 τραγούδια, ήταν κάτι που δεν περιμένανε..

Τον τελευταίο καιρό έχει συνεργαστεί με τους: Αντώνη Μιτζέλο, Κατερίνα Τερζοπούλου, Καλλιόπη Ηλιοπούλου, Θάνο Χασιώτη, Θάνο Ασίκη, ενώ αναμένονται συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΠΛΑΡΑΣ ΚΡΑΥΓΗ

Κραυγή

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΠΛΑΡΑΣ

Κραυγη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΠΛΑΡΑΣ ΚΙΣΜΕΤ

Κισμέτ δικό μου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΠΛΑΡΑΣ

Κισμετ δικο μου