ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ο Νίκος Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Γερμανία αλλά μεγάλωσε στην Δράμα από όπου και κατάγεται. Ασχολείται με την μουσική απο μικρή ηλικία οπου το πόπ – ροκ στοιχείο είναι φανερό οτι τον επηρεάζει σαν τραγουδιστή αφου τα ακούσματά του και το ρεπερτόριό του απορέουν απο τους Bon Jovi, Europe και αργότερα απο τον Μύρωνα Στρατή και τους Ονιράμα αλλά και απο έντεχνα τραγούδια που άφησαν εποχή. Κατάφερε απο πολύ νωρίς να εργαστεί επαγγελματικά ως τραγουδιστής, αφού διανύει τον 13ο χρόνο παρουσίας του στα μουσικα δρώμενα της χώρας.

Έχει εργαστεί σε πολλές σκηνές – πίστες σχεδόν σε όλη την Ελλάδα όπως Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή, Λάρισα, Ηγουμενίτσα, Καρδίτσα, Βόλο κ.α. αλλά και στο εξωτερικό όπως Αγγλία, Ιταλία και στη Γερμανία. Εχει εμφανιστεί ως καλεσμένος σε διάφορες τηλεοπτικές μουσικές και Life Style εκπομπές.

Στις αρχές του 2010 κυκλοφόρησε τις δυο πρώτες του ανεξάρτητες παραγωγές στο internet που απέκτησαν και ραδιοφωνική παρουσία, τα τραγούδια ‘’ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ‘’ & ‘’ΡΥΘΜΟΣ’’ σε στοίχους και μουσική του ιδίου. Τα τραγούδια εξακολουθούν να βρίσκονται στα playlist πολλών ραδιοφώνων έως και σήμερα με αποτέλεσμα σε κάποιους απ’αυτούς να έχουν φτάσει ως το No1. Τα 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του Ελληνο-Αγγλόφωνο ντουέτο με την φιλική συμμετοχή της Ίνας Λαζοπούλου με τίτλο ‘’I FEEL SAFE’’ σε δικους στίχους και μουσική.Τον Φεβρουαρίου του 2012 κυκλοφόρησε άλλο ένα ντουέτο αυτήν την φορά με τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο με τίτλο ‘’ΑΓΝΩΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ’’ σε στίχους της Vicky Bek και μουσική ιδίου.

Παράλληλα με την μουσική του πορεία ως τραγουδιστής ασχολείται ενεργά απο τα εφηβικά του χρόνια ως και σήμερα με τον χώρο του ραδιοφώνου ως παραγωγός κάνοντας την εκπομπή «Πιάσε τον ρυθμό» .

Στις αρχές του 2013 νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει τις μέχρι τώρα γνώσεις του ως μουσικός, συνθέτης, ενορχηστρωτής, παραγωγός, εντάσεται στο δυναμικό της InSideOut ως A&R – Μουσικός Παραγωγός βοηθώντας έτσι νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες.

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ​

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Πρώτη μου φόρα

Τίποτα

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Τιποτα

fb-share-icon