ΠΑΝΟΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ

O Πάνος Μυριάνθους γεννήθηκε στην Αθήνα όπου έμεινε μέχρι 6 ετών αλλά μεγάλωσε στην Πάφο της Κύπρου. Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε απο μικρή ηλικία όπου και άρχισε τα μαθήματα πιάνου πέρνωντας στα 17 του το πτυχείο πιάνου, θεωρίας της μουσικής και αρμονίας. Αργότερα ασχολήθηκε και με άλλα μουσικά όργανα όπως σαξόφωνο, κιθάρα και τύμπανα.

Τα τελευταία 6 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά πλέον με το τραγούδι έχοντας κάνει σημαντικές συνεργασίες σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, της Κύπρου, της Πάτρας και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με γνωστά ονόματα του χώρου όπως, ο Βαλάντης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Ακης Δειξιμος.

Στις αρχές του 2014 μέσα απο τη συνεργασία του με την InSideOutmusicwebpromotion, μας συστήνεται με το 1ο του digitalsingle «Μιά φορά κι έναν καιρό» που θα κυκλοφορήσει απο την XRCRECSUSA, σε μουσική και στίχους του δυναμικά ανερχόμενου μουσικοσυνθέτη Αρη Κλεισούρα που ήδη μετρά αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Digital single

ΠΑΝΟΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ μια φορα

Μιά φορά κι έναν καιρό

ΠΑΝΟΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΥΣ

Μια φορα κι εναν καιρο

fb-share-icon