ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σπύρος Πανταζόπουλος γεννήθηκε στη Πάτρα όπου μεγάλωσε και εξακολουθεί να ζεί δουλεύοντας ως επαγγελματίας τραγουδιστής. Απο πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με τη μουσική που τον κέρδισε, όταν απο τα σχολικά του κιόλας χρόνια άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Χρόνια μετά και ολοκληρωμένος καλλιτέχνης πιά, μπαίνει δυναμικά στον χώρο των νυχτερινών κέντρων ανα την Ελλάδα όπου κάνει πολλές και σημαντικές συνεργασίες με τον Σταμάτη Γονίδη, την Ελένη Δήμου, τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Κωνσταντίνα και πολλούς αλλους, αρχίζοντας να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό.

Η πρώτη του επαφή με την δισκογραφία έρχεται το 2010 με την κυκλοφορία του αλμπουμ «Εγώ πολύ σ’αγάπησα», όπου μας συστήνεται ραδιοφωνικά μέσα απ’το τραγούδι «Να φύγεις» σε μουσική του Πάνου Καπίρη και στίχους του Νίκου Μωρογιώργου – Πολυχρόνη.

Στις αρχές του 2013 επανέρχεται μ’ένα σύγχρονο μοντέρνο λαικό τραγούδι, το digital single «Δυό ποτά» σε μουσική του Τζόνυ Ανδριοπούλου και στίχους του Μάνου Μακρίδη, συνεχίζοντας την μουσική του πορεία, χτίζοντας σιγά σιγά το προφίλ μιας γνήσιας λαικής φωνής.

Στα τέλη του 2013 και έχοντας ήδη στο ενεργητικό του προηγούμενες κυκλοφορίες με ραδιοφωνική παρουσία, πολλές και σημαντικές συνεργασίες σε νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έρχεται σε συνεργασία με την InSideOut music web promotion και με τον συνθέτη – στιχουργό – ενορχηστρωτή και παραγωγό μεγάλων επιτυχιών των τελευταίων δεκαετιών Νίκο Τερζή, να μας παρουσιάσει το νέο του digital single με τίτλο «Στο τέλος μας νικάει η Αγάπη», που θα κυκλοφορίσει απο την XRC RECS USA, επιστρέφοντας μ’ένα τραγούδι όπου η δυναμική του φάνηκε απο τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του promo teaser, όταν λίγες εβδομάδες μετά μετρά ήδη χιλιάδες views στο Youtube, δίνοντας την αίσθηση της επιτυχίας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στο τέλος μας νικάει η Αγάπη

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στο τελος μας νικαει η Αγαπη