ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία η μουσική και το τραγούδι έγιναν μέρος της ζωής του καθώς άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας και θεωρίας της μουσικής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν μαθήματα φωνητικής τα οποία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Παράλληλα με το τραγούδι ασχολείται και με την σύνθεση γράφοντας δικά του τραγούδια.

Το 2010 κάνει τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία κυκλοφορώντας ως Digital singles τα τραγούδια «Σώμα ξένο» και «Η αγάπη είναι παντού» σε μουσική δική του και στίχους του Γιώργου Πηλιανίδη, τα οποία γνώρισαν μεγάλη ανταπόκριση τόσο διαδικτυακά όσο και μέσω ραδιοφώνων σε όλη την Ελλάδα (κυρίως στη περιφέρεια). Τον Δεκέμβρη του 2010 εμφανίζεται στο κοινό των Σερρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Το Δέντρο Της Αγάπης» όπου ερμηνεύει το ομότιτλο τραγούδι σε δική του μουσική και στίχους του Βασίλη Γκαϊδατζή.

Το 2011 υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο με την εταιρεία InSite music και κυκλοφορεί το Digital single «Πιάσε το ρυθμό». Το τραγούδι αυτό υπογράφουν μουσικά ο ίδιος και στιχουργικά ο στενός του πλέον συνεργάτης Βασίλης Γκαϊδατζής. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και το τραγούδι «Θα είμαι εκεί» σε μουσική και στίχους δικούς του ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς ολοκληρώνει μία σειρά live εμφανίσεων σε νυχτερινά κέντρα των Αθηνών και της περιφέρειας. Τον Δεκέμβρη του 2011 εμφανίζεται για δεύτερη φορά στο κοινό των Σερρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Το Δέντρο Της Αγάπης» όπου ερμηνεύει και πάλι το ομότιτλο τραγούδι καθώς και άλλα τραγούδια του.

Στις αρχές του 2012 ξεκινάει μια νέα συνεργασία με την InSideOut music web promotion και την Warner music Greece για την ψηφιακή επικοινωνία και διανομή του Digital single του Κωνσταντίνου,με τίτλο «Κοίτα μπροστά», σε μουσική δική του και σε στίχους του Βασίλη Γκαϊδατζή. Το κομμάτι έτυχε μεγάλης αποδοχής από τα ραδιόφωνα της χώρας και όχι μόνο, καταφέρνοντας σε κάποια από αυτά να μπεί μέχρι και στα Airplay Charts.

Το 2013 συνεχίζοντας την συνεργασία του με την InSideOut, κυκλοφόρησε το νέο του Digital single μέσω της FM records S.A. με τίτλο «Πιο κοντά», σε δική του μουσική και στίχους του Γιώργου Πηλιανίδη, σταθεροποιώντας πλέον την παρουσία του στα ραδιόφωνα της χώρας.

Το 2014, μετά τις πετυχημένες κυκλοφορίες των προηγούμενων Digital singles «Κοίτα μπροστά» και «Πιο Κοντά», πιο ώριμος και σίγουρος για τη μουσική και τα τραγούδια του, κυκλοφορεί μέσω της XRC RECS USA, το νέο του Digital single με τίτλο «Έχω φύγει», σε μουσική δική του και σε στίχους του – επί αρκετά χρόνια καλού του φίλου και συνεργάτη – Βασίλη Γκαϊδατζή, ελπίζοντας να εξακολουθήσει την ανοδική του πορεία.

Σήμερα εξακολουθεί να μας χαρίζει καλά τραγούδια κυκλοφορώντας μέσω της 14 Music, το νέο του digital single με τίτλο «Ό,τι δίνεις πάντα παίρνεις», σε δική του μουσική και σε στίχους του Αλέξανδρου Ζούμπα, που αναμένεται να παίξει δυνατά στα ραδιόφωνα της χωρας. 

Digital single

ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ1

Κοίτα μπροστά

ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Digital single

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πιο κοντά

ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

Digital single

ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ3

Έχω φύγει

ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εχω φυγει

Digital single

ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ4

Κρυμμένα φιλιά

ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κρυμμενα φιλια

Digital single

ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ5

Ό,τι δίνεις πάντα παίρνεις

ΤΖΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο,τι δινεις παντα παιρνεις