ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Απόφοιτος λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Πτυχιούχος κλασσικής κιθάρας, αρμονίας και μοντέρνου τραγουδιού του Ιαμβικού ωδείου και απόφοιτος της ανωτέρας δραματικής σχολής της Έλντας Πανοπούλου.

Από το 2008 ως μέλος του γκρουπ Τριημιτόνιο και από το 2011 ως σολο καλλιτεχνης, εργάζεται ως επαγγελματίας μουσικός και τραγουδιστής με αρκετα digital singles και 2 albums, καθώς και έχει συνεργαστεί με πολλα γνωστά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Δ. Μητροπάνος, Γ. Πάριος, Π. Ζήνα, Α. Ρέμος, Χ. Θηβαίος, Σ. Γονίδης, Σ. Ρουβάς και άλλους.

Στο θέατρο εργάζεται ως επαγγελματιας ηθοποιός απο το 2013 σε παραστάσεις όπως: «Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα» του Πιραντέλλο, «Φωνάζει ο κλέφτης» του Δ. Ψαθά, «Αυτός και το κουνέλι» της Μαίρη Τσεης, «Ο αντρειωμένος» των Χωλγουορθυ και Μιντλμας, όλες σε σκηνοθεσία Ελντας Πανοπουλου. Σε παιδικές παραστάσεις όπως: «Η κοκκινοσκουφίτσα και ο λύκος σώζουν το δάσος», «Το δέντρο των ευχών» σε σκηνοθεσία Νόνης Κιουτσούκη, «Πλούτος του Αριστοφάνη» σε σκηνοθεσία Ανδρομάχης Μοτζολη και μουσική του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο θέατρο Καρέζη, «Ο Πίτερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης» σε σκηνοθεσία Χάρη Σώζου.

Επίσης έχει τραγουδήσει στα ομαδικά τραγούδια των παραστάσεων «Ο Τζακ και η φασολιά» και Ο Πητερ Παν και το μουσείο της Ακρόπολης» και στο παιδικό CD «Μπαλονονότες – Η Κουζίνα μας» και στην μουσική παράσταση «Το όνειρο και το θαύμα» της Κάκιας Ιγερινου σε τραγούδια Μίκη Θεοδωράκη και σκηνοθεσία Ανδρομάχης Μοτζόλη.

Digital single

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΟΣ1

Μου ζητάς συγγνώμη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΟΣ

Μου ζητας συγγνωμη

Digital single

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΟΣ3

Προκαθορισμένα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΟΣ

Προκαθορισμενα

Digital single

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΟΣ4

Κάτι να θυμάσαι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΟΣ

Κατι να θυμασαι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΟΣ6

Μην κάνεις τ'όνειρο παιχνίδι

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Τ'ΟΝΕΙΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΙΟΣ- ΑΝΤΟΝΕΛΛΑ)

ΓΥΡΝΑ

ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ Σ' ΑΓΑΠΩ

ΜΟΝΑΧΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΣ

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

fb-share-icon