ΠΑΝΟΣ ΤΣΕΡΠΕΣ

Ο Πάνος Τσερπές γεννήθηκε στην Αθήνα οπού ακόμα εξακολουθεί να ζεί και σπούδασε ψηφιακή σχεδίαση ρούχου αποφοιτώντας με άριστα. Παράλληλα κάνει μαθήματα φωνητικής με την υψίφωνο της Εθνικής λυρικής σκηνής Δέσποινα Κάτσαρη και 1999 μετά από μια οντισιόν αποτελεί μέλος του πρώτου Boy Band (συγκροτήματος) στην Ελλάδα, τους ONE.

Το 2002 μετά από ανάθεση του ΡΙΚ, εκπροσωπεί με τους ΟΝΕ την Κύπρο στην Eurovision κατακτώντας την 6 θέση με το τραγούδι GIMME. Μετά από πολλές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως η Άννα Βίσση, ο Γιάννης Πάριος , ο Αντώνης Ρέμος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης , η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Άντζελα Δημητρίου, ο Βασίλης Καρράς, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Χρήστος Δάντης, η Ελένη Δήμου, ο Πασχάλης Τερζής, ο Λάμπης Λιβιεράτος, Νίκος Καρβέλας, η Βικτώρια Χαλκίτη, Γιώργο Γιαννιά, Αποστολία Ζώη και με έργο 9 CD (χρυσούς & πλατινένιους) και 80 τραγούδια, οι ΟΝΕ σταμάτησαν την μουσική τους πορεία.

Το 2006 μετά από οντισιόν στην Εθνική Λυρική Σκηνή προσλαμβάνεται στο θέατρο Ακροπόλ (οπερέτα – Ε.Λ.Σ ) με το έργο «Οι Απάχηδες των Αθηνών» του Νίκου Χατζηαποστόλου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ρεμούνδου, χορογραφίες Άγγελου Χατζή και με διεύθυνση ορχήστρας Χρύσανθου Αλισάφη και Γιώργου Αραβίδη, όπου κρατά τον δεύτερο ανδρικό ρολό τενόρου, τραγουδώντας με την Νίνα Λοτσάρη. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα χορού με τον χορογράφο της Εθν. Λυρ. Σκηνής Άγγελου Χατζή και μαθήματα υποκριτικής με τον Γιώργο Ρεμούνδο και τον Θέμη Σερμίε.

Το 2006-2007 είναι στο πρώτο πρόγραμμα στο MAYA-MAYA με τον Χάρη Κωστόπουλο ενώ συνεχίζει την συνεργασία με τον Χρηστό Πάζη. Το καλοκαίρι του 2007 είναι στο 1000 χείλια το βασικό στέλεχος στο πρώτο πρόγραμμα και το 2008 στο Πασαρέλα με τον Δημήτρη Κοντολάζο ενώ παράλληλα κάνουν τουρνέ σε όλη την Ελλάδα.

Το 2009-2010 συμμετέχει στη μουσική παράσταση με τίτλο «Από την Πλάκα στο Γκάζι..» όπου σκηνοθέτησε – επιμελήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας και ενορχήστρωσε – διεύθυνε ο Γιώργος Παγιάτης. Στην παράσταση αυτή συνεργάστηκε με σπουδαίους ερμηνευτές του νέου κύματος όπως η Πόπη Αστεριάδη, ο Μιχάλης Βιολάρη, ο Κώστας Καράλης, η Ρένα Κουμιώτη, η Λιζέτα Νικολάου, η Καίτη Χωματά και με special guest την Μαίρη Λίντα.

Το 2011-2012 συνεργάζεται με τον Αργύρη Ναστόπουλο (πρώην μέλος των ΟΝΕ) και κυκλοφορούν μέσω της Warner music Greece το τραγούδι με τίτλο «Πιο Σοβαρά».

Το 2013-2014 με δίκη του μουσική κυκλοφορεί με την Insideout/XRC USA το τραγούδι «Σελίδα Γύρισα».

Το 2017 συνεχίζοντας την συνεργασία του με την InSideOut επιστρέφει δυναμικά με το νέο του digital single «Νομίζεις», που κυκλοφορεί από την 14 Music, μια pop – rock μπαλάντα σε στίχους της Σάσας Μανέτα και μουσική του ιδίου.

Digital single

ΠΑΝΟΣ ΤΣΕΡΠΕΣ1

Σελίδα γύρισα

ΠΑΝΟΣ ΤΣΕΡΠΕΣ

Σελιδα γυρισα

Digital single

ΠΑΝΟΣ ΤΣΕΡΠΕΣ2

Σελίδα Γύρισα Remix by Peak 2 peaK

ΠΑΝΟΣ ΤΣΕΡΠΕΣ

Σελιδα Γυρισα Remix by Peak 2 peaK

Digital single

ΠΑΝΟΣ ΤΣΕΡΠΕΣ3

Νομίζεις

ΠΑΝΟΣ ΤΣΕΡΠΕΣ

Νομιζεις

fb-share-icon