????????????????????????????????????

Η Ναΐρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε στην Αρμενία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία τριών ετών. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια, κάτι που υλοποίησε μεγαλώνοντας. Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Στέλιος Ρόκκος και Χρήστος Χολίδης.

Η Ναΐρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε για να τραγουδά. Οι σημαντικές μουσικές σπουδές συνετέλεσαν ώστε να μπουν οι γερές βάσεις σε μια ήδη χαραγμένη ανοδική πορεία. Οι λόγοι που έκαναν την ενασχόλησή της με το τραγούδι περισσότερο από βέβαιη… ήταν πολλοί. Η καλλιτεχνική οικογένεια – ο πατέρας της βιρτουόζος στο βιολί και η μητέρα ξεχωριστή φωνή. Η αρμένικη καταγωγή της που μαρτυρά ότι έχει τη μουσική στο αίμα της, αλλά και η ίδια που από 5 ετών έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε!

Η Ναΐρα είναι ανακάλυψη του Ομίλου Μαρασούλη. Με εντυπωσιακή παρουσία στην πίστα, ιδιαίτερη ερμηνεία και εκρηκτική εμφάνιση η Νάϊρα κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Έχοντας προηγούμενες κυκλοφορίες στις αρχές του 2015 συνεργάζεται με την InSideOut music web promotion και παρουσιάζει το νέο της digital single μέσω της 14 Music με τίτλο «Αυτοκαταστρέφομαι» σε μουσική του γνωστού επιτυχημένου μουσικοσυνθέτη και ενορχηστρωτή Παναγιώτη Μπρακούλια και σε στίχους του Δημήτρη Πολυχρόνη, θέλοντας να συνεχίσει την διακεκριμένη και ανοδική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.