ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Oι Έκτη Αίσθηση δημιουργηθήκαν γύρω στα μέσα του 90, από τον Αλέξανδρο Δωρή κιθαρίστα – συνθέτη και ενορχηστρωτή και τον Θωμά Κόκαλα στιχουργό και τραγουδιστή. Το συγκρότημα πλαισίωσαν τότε καλοί μουσικοί και φίλοι. Μέσα σε μια πορεία 5 ετών που κράτησε, έγιναν αρκετές εμφανίσεις σε Club – Bar και Music Stages της εποχής.

Στην αρχή οι Έκτη Αίσθηση, ξεκίνησαν σαν Cover Band αλλά γρήγορα ενσωμάτωσαν και την προσωπική τους Ελληνόφωνη δουλειά στις εμφανίσεις τους. Το ύφος του συγκροτήματος είχε επιρροές από τις 2 δεκαετίες όπου και «ανδρώθηκαν» μουσικά τα δύο βασικά μέλη ο Αλέξανδρος και ο Θωμάς.

Όταν το σκληρό, καλογυαλισμένο Hard Rock των 80’ς, συναντά την Alternative Rock των 90’ς, την Punk των 80’ς – 90’ς και χρωματίζει με πινελιές Funk, τότε το αποτέλεσμα λέγεται… Έκτη Αίσθηση…

Οι Έκτη Αίσθηση έφτασαν πολύ κοντά στην κυκλοφορία δίσκου, πράγμα που όμως στο τέλος δεν πραγματοποιήθηκε τότε… Το συγκρότημα είχε ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο του, ο καθείς τράβηξε το δρόμο του και τις δικές του μουσικές αναζητήσεις.

Η φλόγα όμως της εξωτερίκευσης του συγκεκριμένου υλικού, ποτέ δεν έσβησε. Τον τελευταίο καιρό τροχοδρομήθηκε με περισσότερη όρεξη, περισσότερη γνώση και βεβαίως μεγαλύτερη ωριμότητα…!!. Το αποτέλεσμα ήταν η συνεργασία τους με την InSideOut Music Web Promotion και η κυκλοφορία του 1ου τους Digital EP στις αρχές του 2020.

ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ2-1

Όμορφη πόλη

ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

ομορφη πολη

fb-share-icon