ΖΩΗ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ

Η Ζωή Μουράτογλου ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία και με παρότρυνση των γονιών της ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7 ετών. Έχει συνεργαστεί ως τραγουδίστρια σε ζωντανές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις με διάφορα soul, funk, disco, swing, blues & rock σχήματα και μπάντες όπως οι Starlights, Slice of Jazz, Funkey, SaxS, Maulers, Banned, BTTF κ.α., στην Αθήνα και στο Άμστερνταμ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Phunk Bazaar (funk/rock, Άμστερνταμ) και Snoozzz (reggae/ska/latin, Αθήνα), με τους οποίους ηχογράφησαν και δικό τους υλικό.

Έχει συμμετάσχει σε χορωδίες στην Αθήνα και στο Άμστερνταμ, τραγουδώντας από κλασικά και γρηγοριανά έργα μέχρι σύγχρονα και gospel τραγούδια. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα jazz πιάνου και αρμονίας, κιθάρας, ινδικού σιτάρ και στιχουργικής, καθώς και κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με τη Χ. Σπηλιακοπούλου και τη Ν. Φλουρή. Είναι πτυχιούχος (με άριστα) Αρμονίας και Αντίστιξης, και μεταπτυχιούχος Οικονομικών.

Σήμερα μέσα από την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion, κυκλοφορεί το πρώτο της Digital Single “Παντού και Πουθενά” σε ψηφιακή διανομή από τη 14 Music, ενώ ταυτόχρονα οργώνει τις αθηναϊκές μουσικές σκηνές με την μπάντα της τους Mood Swings (Αλέξανδρος Δερμάνης, Μιχάλης Κραουνάκης, Θανάσης Γκιουλέας, Δημήτρης Γρηγοριάδης), παρουσιάζοντας ένα άκρως ανεβαστικό swing, soul & rock n roll πρόγραμμα.

Το 2018 η Ζωή Μουράτογλου επιστρέφει στα δισκογραφικά δρώμενα με ένα τραγούδι για την ελευθερία στις σχέσεις και στον έρωτα! Μετά την προηγούμενη κυκλοφορία της «Παντού και Πουθενά», που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της με ραδιοφωνικές συνεντεύξεις – παρουσιάσεις, δημοσιεύσεις, αλλά και διαδικτυακά σε websites και χιλιάδες views στο YouTube, επιστρέφει δυναμικά, μαζί με τους μόνιμους συνεργάτες της Mood Swings, συνεχίζοντας την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion και μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single με τίτλο «*Καρδιά Καφενείο*». Το τραγούδι, σε στίχους και μουσική της ιδίας και μια ιδιαίτερη ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Λιβιτσάνου, αποτελεί τη δική της μουσική πρόταση αλλά και πρόκληση μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες.

ΖΩΗ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ παντου και πουθενα

Παντού και πουθενά (Manha De Carnaval)

ΖΩΗ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ

Παντού και πουθενά (Manha De Carnaval)

ΖΩΗ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ καρδια καφενεια

Καρδιά Καφενείο

ΖΩΗ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ

Καρδια Καφενειο