Μαμαγγίρα - Φταίω εγώ για όλα | Νέο Digital Single από την Ματθίλδη Μαγγίρα

Η InSideOut music web promotion με χαρά ανακοινώνει την νέα της συνεργασία με την Ματθίλδη Μαγγίρα. Μια πλουραλιστική καλλιτεχνική προσωπικότητα, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει διαγράψει μια σημαντική και μεγάλη πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Η μακρόχρονη πορεία της, είναι γεμάτη με πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές, θεατρικές, κινηματογραφικές και δισκογραφικές συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς και καλλιτέχνες στα μεγαλύτερα θέατρα, μουσικές σκηνές, Clubs, Bars, και παρουσία στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά show της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού.

Σήμερα έχοντας στις αποσκευές της όλες εκείνες τις εμπειρίες που χρειάζεται, με μια σπάνια τραγουδιστική ωριμότητα, μας παρουσιάζει για πρώτη φορά στα ελληνικά, το πολυαγαπημένο “Put The Blame On Mame”, από την κινηματογραφική ταινία “Gilda” της μεγάλης ντίβας Rita Hayworth.

Προκειται για το το νέο της Digital Single, ΜΑΜΑΓΓΙΡΑ – «Φταίω εγώ για όλα», μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμά της, μια ευρηματική διασκευή δια χειρός Γιάννη Σκουλά. 

Θέλοντας να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο την καλλιτεχνική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας, καυτηριάζει με το δικό της μοναδικό, σαφώς σατυρικό τρόπο, τις δύσκολες εποχές που όλοι περνάμε, ελπίζοντας να αγαπηθεί το τραγούδι το ίδιο και από το κοινό.