InSideOut – I.P. Music | Νέα συνεργασία – Νέα κυκλοφορία… Έρχεται!!!…

Η InSideOut Music Web Promotion είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την I.P. Music, το νέο δισκογραφικό Label του Ηλία Παλιουδάκη.

Έχοντας μια πετυχημένη και πολύχρονη μουσική διαδρομή, γεμάτη με αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις, σημαντικές συνεργασίες, ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις και επίσημες κυκλοφορίες που κατάφεραν να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους, ο Ηλίας Παλιουδάκης αισθάνθηκε ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει το επόμενο βήμα στις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

Σήμερα, κατανοώντας πλήρως τη νέα ψηφιακή εποχή, επιλέγει να συνεργαστεί με την InSideOut, που ως παγκόσμιος πλέον ψηφιακός διανομέας, δίνει στην I.P. Music την δυνατότητα να κυκλοφορεί τα ηχογραφήματα της σε πάνω από 240 χώρες και στις μεγαλύτερες Sales & Streaming ψηφιακές πλατφόρμες, να τα επικοινωνεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς και να της παρέχει εγγυημένες και σίγουρες Social Media Marketing λύσεις μέσω του Internal Digital Solutions τμήματος που έχει δημιουργήσει.

Σε λίγο καιρό, ο Ηλίας Παλιουδάκης αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της I.P. Music, το νέο του Digital Single «Σ’ έβλεπα στα κύματα» σε στίχους και μουσική του Γρηγόρη Λιακόπουλου συνεχίζοντας την πετυχημένη τους συνεργασία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή είναι η αρχή μιας νέας και εποικοδομητικής συνεργασίας όπου σύντομα θα δούμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών της.