Ξένια Γαργάλη & Περικλής Μπισκίνης - Ρετρόφωνο Πλαστελίνη | Νέο 5 Track Digital EP

Η InSideOut Music Web Promotion με χαρά παρουσιάζει την Ξένια Γαργάλη και τον Περικλή Μπισκίνη, δύο ανερχόμενους καλλιτέχνες, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκουν το ύφος και τον τρόπο να εκφραστούν και να καταθέσουν τη δική τους μουσική πρόταση.

Έχοντας στις αποσκευές τους μουσικές σπουδές, προσωπικές επίσημες κυκλοφορίες, πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, έρχονται σήμερα και μας παρουσιάζουν το νέο τους 5 Track Digital EP με τίτλο «Ρετρόφωνο Πλαστελίνη» και το 1ο τους Promo Single «Ο χορός μας» (Sway).

«Ο χορός μας» είναι μια φωτεινή σύγχρονη διασκευή του πασίγνωστου και πολυαγαπημένου τραγουδιού (Sway), από τον Έλληνα συνθέτη Περικλή Μπισκίνη, σε ερμηνεία της Ξένιας Γαργάλη και σε στίχους της Μεταξίας Δρογώση. Σε ύφος χορευτικό λάτιν, με ζωντανά ηχογραφημένα μουσικά όργανα, που φλερτάρουν από vintage σε modern αισθητική, τζαζ αποχρώσεις, σόλο πνευστών και βιμπράφωνου, δίνουν το απόλυτο αληθινό ύφος σε μια χορευτική διασκευή. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *