Οι Karmica είναι ένα μουσικό συγκρότημα με μακρά πορεία στο χώρο της pop rock μουσικής στην Ελλάδα και σταθερή επικοινωνία με το κοινό με τις sold out πρωτότυπες παραστάσεις τους. Αυτή τη φορά επιστρέφουν στο προσκήνιο με δύο τραγούδια έκπληξη!

Δύο διασκευές σε δύο τραγούδια που ερμήνευσε η μυθική πλέον Ιταλίδα καλλιτέχνιδα Gianna Nannini. Η Πόλυ Πολένα (η γυναικεία φωνή των Karmica) έχοντας σπουδάσει ιταλική φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Perugia δείχνει τη μεγάλη της αγάπη για την ιταλική γλώσσα αλλά και τη μουσική κουλτούρα της Ιταλίας.

Στα “I Maschi” των Fabio Pianigiani και Gianna Nannini και «Lontano Dagli Occhi” των Sergio Bardotti και Sergio Endrigo επιχειρεί με τον εύστοχο στίχο της, να αποδώσει στα ελληνικά, τα συναισθήματα αλλά και την ιταλική ατμόσφαιρα – σκηνικό. «…πονάς, το παρελθόν σου πίσω αναζητάς, όμως να ξέρεις, πιο πολύ θα υποφέρεις…» * «Οι πρώην» (I Maschi)
«…Ξέρω πια, νιώθω ζήλεια βαθειά και μια θλίψη πλανιέται παντού…»* «Μακριά απο σένα» (Lontano Dagli Occhi)

«Οι Πρώην» λοιπόν (I Maschi) ερμηνεύουν με πολύ κέφι και ψυχική μαεστρία σύσσωμοι οι Karmica ενώ το «Μακριά από σένα» (Lontano Dagli Occhi) η Πόλυ Πολένα σε μια μοναχική – εσωτερική ερμηνεία. Στα δύο τραγούδια ενορχήστρωση και studio παραγωγή έκανε ο Δημήτρης Λιόλιος.

Karmica - Social Media

fb-share-icon