ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

H Κατερίνα Τερζοπούλου γεννήθηκε στον Κορυδαλλό Αττικής αλλά είναι μόνιμος κάτοικος Νέας Περάμου Αττικής. Είναι απόφοιτος του τμήματος δημοσιογραφίας του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Σε ηλικία 15 ετών, οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες βρήκαν έκφραση στο ωδείο ΑΛΥΠΙΟΣ, όπου παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής και κλασσικής κιθάρας, συμμετέχοντας παράλληλα σε συναυλίες και σε διάφορα events.

Από το 2007 κάνει φωνητική με τη Σοφία Βόσσου. Τότε ήταν που ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής ακούγοντας ένα demo, που είχε φτιάξει με μία φίλη της, εμπνεύστηκε ένα γυναικείο rock – gothic γκρουπ, τις CHAOTIC ANGELS. Ο ίδιος έγραψε τη μουσική ενώ ο Πάνος Φαλάρας τους στίχους στο κομμάτι “Eκλειψη”, το video clip του οποίου σκηνοθέτησε ο Μανώλης Τζιράκης, ενώ το promotion ανέλαβε ο Γιώργος Πολυχρονίου και η 4MUSIC. Το διαδικτυακό μουσικό περιοδικό tralala.gr δημοσίευσε αποκλειστική συνέντευξη το 2010 και ανακήρυξε τις CHAOTIC ANGELS σαν το δημοφιλέστερο πρωτοεμφανιζόμενο ροκ γκρουπ για το μήνα Μάρτιο. Λίγο αργότερα το γκρουπ διαλύθηκε και έκτοτε συνεχίζει μόνη της.

Τα αμέσως επόμενα χρόνια ο Νίκος Τερζής της εμπιστεύτηκε ακόμη ένα κομμάτι, το “Δε με πιάνεις”, στο οποίο συμμετείχε φιλικά ο γνωστός ράπερ BO FUGITIVE και κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ Music Greece.

Το 2013, μετά την υπογραφή της με την InSideOut music web promotion, μέσω της νέας της δισκογραφικής στέγης Fm Records S.A. και υπό την επίβλεψη του μουσικού της πλέον παραγωγού, συνθέτη, στιχουργού και ενορχηστρωτή Νίκου Τερζή, κυκλοφόρησε το 1ο της ολοκληρωμένο Digital Album με τιτλο «Το τέλος του φόβου» όπου το Promo Single «Αγάπα τη Ζωή», κατάφερε να έχει παρουσία στα ραδιόφωνα της χώρας.

Λίγους μήνες μετά κυκλοφορεί το 2ο Promo Single της από το Digital Album με τίλτο “Στο τέλος του δρόμου”, όπου τόσο το τραγούδι όσο και το video clip του τραγουδιού, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αθηνάς Τούσια, έκαναν αισθητή την παρουσία τους, με αποτέλεσμα το 1ο Promo Tour της Κατερίνας Τερζοπούλου στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα να γίνει πραγματικότητα, ώστε να γνωρίσει και να μιλήσει από κοντά σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς και να δώσει συνεντεύξεις στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς που στήριξαν την προσπάθειά της.

Το 2014, μέσα από την μόνιμη πλέον συνεργασία της με τον μουσικοσυνθέτη – παραγωγό – ενορχηστρωτή της Νίκο Τερζή και την XRC RECS USA, μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single με τίτλο “Με σένα πλάι μου” σε ποπ – ροκ ύφος με έντονη καλοκαιρινή διάθεση και στίχο του νέου και δυναμικά ανερχόμενου στιχουργού Γιάννη Φωτάκη, θέλοντας να μας παρασύρει να ζήσουμε μιά καλοκαιρινή περιπέτεια και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Το 2015, μετά την πετυχημένη κυκλοφορία του προηγούμενου της Digital Single «Με σένα πλάι μου» που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε πολλά ραδιόφωνα της Ελλάδας, καταφέρνoντας να κατακτήσει μια θέση στα airplay charts τους και πολλές χιλιάδες views στο Youtube, συνεχίζει την συνεργασία της με την InSideOut music web promotion, κυκλοφορώντας μέσω της 14 Music, το νέο της Digital Single με τίτλο «Η Κλωστή», μια μπαλάντα σε μουσική και ενορχήστρωση του επι αρκετά χρόνια φίλου και συνεργάτη της Νίκου Τερζή και σε στίχους της Άννας Πασχάλη, ελπίζοντας να εξακολουθήσει την ανοδική της πορεία, χαρίζοντάς μας, πιο ώριμη και σίγουρη για τα καλλιτεχνικά της βήματα, μια εκπληκτική ερμηνεία.

To 2016, έχοντας στις αποσκευές της προηγούμενες επίσημες κυκλοφορίες από την συνεργασία της με τον μουσικοσυνθέτη – στιχουργό – ενορχηστρωτή Νίκο Τερζή, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα ραδιόφωνα της χώρας, μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single με τίτλο «Μη μου μιλάς», μια δυναμική pop – rock μπαλάντα που κυκλοφορεί από την 14 Music και μας συστήνεται πλέον και ως δημιουργός, καθώς υπογράφει τους στίχους και τη μουσική με τον Δημήτρη Διπλάρα, θέλοντας να μοιραστεί μαζί μας την εξέλιξή της και την αγάπη της για τη μουσική.

Digital single

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ1

Με σένα πλάι μου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

Με σενα πλαι μου

Digital single

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ2

Η Κλωστή

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κλωστη

Digital single

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ3

Μη μου μιλάς

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

Μη μου μιλας

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ4

Το τέλος του φόβου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η αγαπη τρεχει

Περισσοτερο Φως

Θα'μαι μαζι σου

Στο τελος του Δρομου

Εισαι το ονειρο του κοσμου

Φευγω

Το τελος του φοβου

Δεν τελειωσαμε

Αγαπα τη Ζωη

Με σενα ολα αρχιζουν ξανα