Νέο Digital Album με τη συμμετοχή φίλων δημιουργών

Το συγκρότημα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μέσα από την μακρόχρονη και πλούσια καλλιτεχνική τους πορεία, έχουν καταφέρει να μας χαρίσουν  τραγούδια, τα οποία έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σε λίγες μέρες απ’το δικό τους δισκογραφικό Label πλέον, στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι των Εκείνος Κι Εκείνος καθώς και σε όλες της ψηφιακές πλατφόρμες.

Λίγα λόγια από τους ίδιους για το Digital Album…,

Η δισκογραφική σας δουλειά «Μέτρα με τέχνη τον καιρό» σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην μουσική σας πορεία.

Καταθέτουμε την ματιά μας για τα  πράγματα και για την εποχή που ζούμε.

Γιατί επιλέξατε αυτόν τον τίτλο για το άλμπουμ σας;

Η φράση «Μέτρα με τέχνη τον καιρό» πυροδότησε την γέννηση ενός ολόκληρου κύκλου τραγουδιών με ένα κοινό θέμα: Μη μένεις αμέτοχος απέναντι  στους ισοπεδωτικούς αυτούς καιρούς, στη μοναξιά και στην απαξίωση του Ονείρου. Όλα ξεκίνησαν από την φράση του στιχουργού Κώστα Στάθη: «Μέτρα με τέχνη τον καιρό», που έγινε ο πυρήνας έμπνευσης για όλα τα τραγούδια που ακολούθησαν και αποτέλεσαν αυτό το άλμπουμ.

Το μήνυμα του δίσκου:

Κοίτα τα σημεία των καιρών, βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα και ανεπηρέαστος από την προπαγάνδα, αποφάσισε ποιος είσαι, που πηγαίνεις και τί γυρεύεις! Και το πιο σημαντικό: Ονειρέψου!. Το όνειρο είναι η αρχή της δημιουργίας. Και η δημιουργία είναι ζωή, είναι εξέλιξη. Ζωή χωρίς όνειρα είναι μια αδιανόητη ζωή για μας. Απέναντι σε μια κοινωνία που απαξιώνει τα όνειρα ή τα μετατρέπει σε απλούς οικονομικούς υπολογισμούς, εμείς προτείνουμε το δημιουργικό  Όνειρο, αυτό που γίνεται σκοπός Ζωής.

Eυχαριστούμε από καρδιάς τον Π. Θαλασσινό, τον Β. Καζούλλη, τον Π. Κατσιμίχα, τον αξέχαστο Λ. Μαχαιρίτσα, τον Β. Παπακωνσταντίνου, τον Φ. Πλιάτσικα και τον Β.D Foxmoor (Active Member) με τους οποίους μοιραζόμαστε τα 7 από τα 12 συνολικά καινούργια τραγούδια. Όταν γράφονταν τα τραγούδια του δίσκου, λίγο-πολύ ήταν προαποφασισμένο ποιος θα ερμήνευε τι, για αυτό και τα τραγούδια που ερμήνευσε ο καθένας τους τελικά τους ταίριαξαν  τόσο υφολογικά.

Εκείνος Κι Εκείνος - Social Media