Η InSideOut Music Web Promotion είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τους 1550. Ένα συγκρότημα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μέσα από την μακρόχρονη και πλούσια καλλιτεχνική τους πορεία, έχουν καταφέρει oi ζωντανές τους εμφανίσεις, να αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας τους.

Έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές και σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες, κατανοώντας την νέα ψηφιακή πραγματικότητα επιλέγουν να συνεργαστούν με την InSideOut και να κυκλοφορήσουν το νέο τους Digital Single.

Η InSideOut ως παγκόσμιος πλέον ψηφιακός διανομέας, δίνει στους 1550 την δυνατότητα να κυκλοφορήσουν τα ηχογραφήματα τους, σε πάνω από 240 χώρες και στις μεγαλύτερες Sales & Streaming ψηφιακές πλατφόρμες, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα την μεγαλύτερη δυνατή επικοινωνία των προσπαθειών τους καθώς και τη στήριξη στο διαδικτυακό τους κανάλι με εγγυημένες και σίγουρες Social Media Marketing λύσεις, μέσω του Internal Digital Solutions τμήματος που έχει δημιουργήσει.

Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η αρχή μιας νέας και εποικοδομητικής συνεργασίας, η οποία σύντομα θα φέρει αποτελέσματα αντάξια των κοινών προσδοκιών μας.


1550 - Social Media