Δημήτρης Λιόλιος – In a manner of speaking | Νέο Digital Single

To’80 ήταν μια μεταβατική δεκαετία σε πολλά επίπεδα κοιτάζοντας το τώρα και η μουσική δεν θα μπορούσε με τίποτα να αποτελεί εξαίρεση σε αυτό το μεταβατικό στάδιο. Ο Δημήτρης Λιόλιος φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά αυτό φτάνει κάποιος να ακούσει μέσα απο την δισκογραφία του το πως «παντρεύει» τον παλιό «τρόπο» στη μουσική με τον σύγχρονο ήχο.

Η νέα του κυκλοφορία έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας όμορφης έκπληξης, καθώς αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο του τραγούδι όπως ενδεχομένως κανείς θα περίμενε, αλλά για μια διασκευή σε ένα παλιό τραγούδι εκείνης της δεκαετίας. Το “In a manner of speaking”των Tyxedomoon σύνθεση του Winston Tong που κυκλοφόρησε πρώτη φορά πίσω στο 1985.

Η πιο πρόσφατη επανεκτέλεση αυτού του τραγουδιού ήταν το 2012 απο τους Nouvelle Vague όπου και γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Δημήτρης φεύγει εντελώς απο τις εώς τώρα προσεγγίσεις του τραγουδιού δίνοντας του έναν «σημερινό» εναλλακτικό ήχο και εννοείται βέβαια, την προσωπική του ιδιαίτερη μουσική σφραγίδα – αισθητική. 

Δημήτρης Λιόλιος | Social Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *